Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter της Olive Spa και λάβετε άμεσα κουπόνι έκπτωσης 10% για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πατήστε “Εγγραφή”.

Θα λάβετε email με ένα link. Για να ενεργοποιήσετε την εγγραφή σας, παρακαλούμε ακολουθήστε το λινκ. Αν το email δεν εμφανίζεται στα εισερχόμενά σας, ελέγξτε το φάκελο spam. Αφού ακολουθήσετε το λινκ θα λάβετε νέο email με τον κωδικό έκπτωσης.

Το κουπόνι έχει ισχύ για τρεις μήνες από την ημέρα της εγγραφής.

Η αξία της παραγγελίας θα πρέπει να υπερβαίνει τα 50,00€ για να μπορεί να γίνει χρήση του κουπονιού κατά το checkout. Η έκπτωση εφαρμόζεται στην αξία των προϊόντων και όχι στα μεταφορικά έξοδα.

Κάθε πελάτης μπορεί να κάνει χρήση του κουπονιού μία φορά.

Το κουπόνι ισχύει μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες του olivespa.gr. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα olivespa.gr και να ολοκληρώσετε την παραγγελία μέσα από τον λογαριασμό σας.

Έχοντας το δικό σας λογαριασμό αποκτάτε τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Άμεση πρόσβαση στο αρχείο παραγγελιών σας.
  • Άμεση προσθήκη της διεύθυνσης αποστολής χωρίς να χρειάζεται να την συμπληρώνετε σε κάθε παραγγελία.

Όλοι οι όροι και προϋποθέσεις χρήσης του olivespa.gr ισχύουν κανονικά.

Τα στοιχεία που θα καταχωρίσετε για την ενημέρωσή σας, μέσω του newsletter, προορίζονται για αυτή τη χρήση αποκλειστικά, και προστατεύονται με ασφάλεια. Δεσμευόμαστε ρητά ότι τα στοιχεία αυτά δεν προωθούνται σε τρίτους και η χρήση τους αφορά αποκλειστικά την ενημέρωσή σας για τα νέα και τις προσφορές μας. Αν επιθυμείτε να σταματήσετε να λαμβάνετε τα νέα και τις προσφορές μας, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ζητήσετε διαγραφή.

Σύνδεση