Επιστροφές

Στην Olive Spa είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων μας, και καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να φτάνουν άμεσα και σε άψογη κατάσταση στα χέρια σας. Πιο περήφανοι είμαστε όμως για τη διάθεσή μας να κρατάμε τους πελάτες μας ικανοποιημένους! Ακόμα, λοιπόν, και αν παραστεί ανάγκη για τον οποιονδήποτε λόγο να επιστραφεί κάποια παραγγελία ή προϊόν, είμαστε στη διάθεσή σας για να βοηθήσουμε.

Θυμίζουμε ότι πάντα πριν την έναρξη της διαδικασίας επιστροφής θα πρέπει να έχει προηγηθεί επικοινωνία με την Olivespa. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε επιστροφή εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος εξηγώντας μας αναλυτικά το λόγο της επιστροφής. Η Olivespa ενδεχομένως να ζητήσει επιπλέον πληροφορίες ή στοιχεία όπως φωτογραφίες του προς επιστροφή προϊόντος.

Αν κατά την άφιξη της παραγγελίας σας ελέγξετε το δέμα και διαπιστώσετε αλλοιώσεις ή φθορές στην εξωτερική συσκευασία, έχετε δικαίωμα να αρνηθείτε την παραλαβή και να μας ενημερώσετε σχετικά. Η υπογραφή σας κατά την παράδοση βεβαιώνει ότι παραλάβατε καλώς. Η εταιρία courier δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη αν έχετε υπογράψει χωρίς τον σχετικό έλεγχο. Τα προϊόντα παραδίδονται από εμάς σε άψογη κατάσταση στη μεταφορική εταιρία, οπότε οποιαδήποτε αλλοίωση αναγνωρίσετε είναι σημαντική.
Εάν ωστόσο κάποιο προϊόν που αγοράσατε φθάσει σωστά στην εξωτερική του συσκευασία αλλά έχει κάποια αλλοίωση εσωτερικά, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την αντικατάστασή του ή την επιστροφή των χρημάτων σας.

Σε περίπτωση που το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ή η εσωτερική του συσκευασία έχει ανοιχθεί ή παρουσιάζει φθορές, δεν μπορεί να επιστραφεί. Η Olivespa δέχεται επιστροφές μόνο μη μεταχειρισμένων εμπορευμάτων, στην αρχική τους συσκευασία και τα οποία θα συνοδεύονται από τα αντίστοιχα παραστατικά.

Σύνδεση