Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

1.Πιστωτική κάρτα

Κατά την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας μεταφέρεστε αυτόματα στην ασφαλή πλατφόρμα ηλεκτρονικών πληρωμών e-POS Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς.  H Olivespa συνεργάζεται με μια πό τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία διασφαλίζει σε απόλυτα τις πληρωμές σας με πιστωτική κάρτα από τα παγκόσμια συστήματα Norton Secure της Veridesign, Verified by Visa, ΜasterCard Securecode και PCiDSS. 

Δεκτές γίνονται πληρωμές με κάρτες Visa, Mastercard, Maestro, όλες τις Prepaid κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς, καθώς και την κάρτα winbank WEBUY.

2. PayPal

Η πληρωμή πραγματοποιείται online μέσω της υπηρεσίας PayPal με χρήση του email σας. Το PayPal είναι η μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα πληρωμών παγκοσμίως και αρκεί να έχετε έναν λογαριασμό για να κάνετε άμεσα και με ασφάλεια τις πληρωμές σας, χωρίς να χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας. Η λήψη της πληρωμής σας επιβεβαιώνεται άμεσα.

3.Τραπεζική Κατάθεση 

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση του ποσού στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς: 

Τράπεζα Πειραιώς: GR88 0171 1640 006164020013 499

Eurobank: GR44 0260 1650 000750201024 580

Τα πλήρη στοιχεία των παραπάνω λογαριασμών βρίσκονται στο email επιβεβαίωσης που θα λάβετε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Tα έξοδα μεταφοράς για μεταφορά του ποσού από διαφορετική τράπεζα επιβαρύνουν τον αγοραστή. 

Κατά την πληρωμή σας παρακαλούμε αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας. Στη συνέχεια, και για πιο γρήγορη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας παρακαλούμε να μας αποστέλλετε το αποδεικτικό κατάθεσης στο customercare@olivespa.gr  

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εφόσον η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί και το ποσό  έχει εμφανιστεί στο λογαριασμό της Olivespa. Αν δεν έχουμε λάβει την πληρωμή σας εντός 5 εργάσιμων ημερών, τότε η παραγγελία θα ακυρώνεται.

Σύνδεση