Σετ 1+1 Λάδι για Βαθύ Μαύρισμα & Ηφαιστειακό Νερό

15.00

Κατάσταση:In stock Κωδικός προΐόντος ν/α Κατηγορίες: , , ,

Περιγραφή

Λάδι για Βαθύ Μαύρισμα 100ml

Περιέχει ένα υπερ-μείγμα φυτικών ελαίων που ενισχύουν το μαύρισμα (Αργκάν – Καρότου – Σταφυλιού – Καρύδας – Ελιάς – Αμυγδάλου – Ηλίανθου – Καρυδιού ) & Βιταμίνη Ε & Β-Καροτίνη. Χρωματίζει φυσικά το δέρμα ενώ παράλληλα φροντίζει τις ανάγκες του για ενυδάτωση. Με χαρακτηριστικό καλοκαιρινό άρωμα, θα γίνει σύντομα το αγαπημένο σας για καθημερινή χρήση. Δεν περιέχει αντιηλιακό φίλτρο SPF.

  • Σε μορφή σπρέι, δεν αφήνει κατάλοιπα στα ρούχα
  • Υπερ – ενυδατικό
  • Επιταχύνει το μαύρισμα
  • Προσδίδει φυσική λάμψη και ομοιόμορφο «χάλκινο» τόνο στο δέρμα

Ηφαιστειακό Νερό για Πρόσωπο και Σώμα

Περιέχει Ηφαιστειακό νερό, Γαλακτικό οξύ, Καστορέλαιο και Sepitonic ™ M3 (συνέργεια Ψευδάργυρου – Χαλκού – Μαγνήσιου). Παρέχει προστασία από ερυθρότητα, ερεθισμούς, εγκαύματα, εξανθήματα, σημάδια κούρασης και θαμπή όψη. Κατάλληλο για μετά το ξύρισμα , μετά από άσκηση, κατά τη διάρκεια ταξιδιών και εξωτερικών δραστηριοτήτων.

  • Καταπραΰνει & δροσίζει
  • Άμεση ενυδάτωση οποτεδήποτε & παντού
  • Προστασία κατά της ξηρότητας
  • Δράση «αφύπνισης»

 

Κατάλληλο για:

  • Πρόσωπο και σώμα
  • Όλες τις επιδερμίδες

Χρήση

  • Κρατήστε το σπρέι σε απόσταση 20εκ. από πρόσωπο και σώμα και ψεκάστε. Επαναλάβετε συχνά.

Συσκευασία 100ml

 

Περιορισμοί Μεταφοράς

  • Προϊόν σε σπρεϋ. Παράδοση μόνο στην Ελλάδα και σε χώρες της ΕΕ μέσω οδικής μεταφοράς.

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Λάδι για Βαθύ Μαύρισμα

Έλαιο Αργκάν

Με προέλευση τη Βόρεια Αφρική και τις γυναίκες των Βερβέρων που το χρησιμοποιούσαν για προστασία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες στην έρημο. Εμπεριέχει βιταμίνη Ε, λιπαρά οξέα, ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ και φυτικά αντιοξειδωτικά. Αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος και αυξάνει την ελαστικότητα.

Καροτέλαιο

Πηγή β-καροτίνης και λιπαρών οξέων (Ωμέγα 6 & 9), αναγεννά το δερματικό ιστό, και εξομαλύνει την υφή του δέρματος. Αναδεικνύει το φυσικό μαύρισμα καθώς αυξάνει τα επίπεδα μελανίνης, είναι εξαιρετικά θρεπτικό και καταπραϋντικό.

Έλαιο από κουκούτσι Σταφυλιού

Με συγκομιδή τους αμπελώνες της Μεσογείου, είναι ένα πολύτιμο έλαιο με υψηλή συγκέντρωση Ωμέγα 6 και Βιταμίνης Ε. Ελαφρύ και μη λιπαρό αλλά ταυτόχρονα βαθιά θρεπτικό, σας προσφέρει πλήρη αντιοξειδωτική προστασία και ενυδάτωση.

Έλαιο Καρύδας

Δημοφιλές έλαιο, προερχόμενο απο τον πυρήνα της καρύδας του κοκοφοίνικα. Ικανό ενυδατικό για όλους τους τύπους δέρματος, αποτρέπει την εμφάνιση ρυτίδων και χαλάρωσης σε πρόσωπο και σώμα και προσδίδει λάμψη.

Ελαιόλαδο (οργανικό)

Περιέχει Υδροξυτυροσόλη, ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό, το οποίο αποτρέπει την κυτταρική οξείδωση ενώ παράλληλα διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και προστατευμένη.

Αμυγδαλέλαιο

Πηγή λιπαρών οξέων – ελαϊκού (65-70%) και λινελαϊκού (26-28%) και βιταμινών Α & E, με αντιγηραντική δράση. Είναι συμβατό με το φυσικό pH της επιδερμίδας και θεωρείται φιλικό προς το δέρμα.

Έλαιο Ηλίανθου

Υψηλή συγκέντρωση σε λινολεϊκό οξύ (>62%) παράγωγα του οποίου συντίθενται φυσικά στον ανθρώπινο οργανισμό. Προσφέρει ενυδάτωση, αναγέννηση και αναδόμηση.

Καρυδέλαιο

Έχει την ιδιότητα να διεισδύει βαθιά στο δέρμα και λόγω των θρεπτικών και αναγεννητικών του ιδιοτήτων, θεωρείται κατάλληλο για το φωτογηρασμένο δέρμα. Πλούσιο σε βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, λιπαρά οξέα και μελανίνη επιταχύνει το μαύρισμα από τον ήλιο ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα σας.

Βιταμίνη Ε

Παχύρευστο έλαιο με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Προστατεύει το δέρμα από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και την ακτινοβολία UV. Εξουδετερώνει την ισχύ των ελευθέρων ριζών και αποτρέπει τη διάσπαση κολλαγόνου.

Β-Καροτίνη

Συναντάται σε πολλά φρούτα και λαχανικά και είναι γνωστή για τις ιδιότητες χρωμάτωσής της, όπως το πορτοκαλί χρώμα στα καρότα. Ευνοεί τη διαδικασία μαυρίσματος ενώ παράλληλα προστατεύει το δέρμα ενάντια στις φθορές από τον ήλιο καθυστερώντας έτσι την πρόωρη γήρανση.

 

 

Ηφαιστειακό Νερό για Πρόσωπο και Σώμα

Εξαιρετικά αγνό νερό, το οποίο φιλτράρεται και αποκτά την μεταλλική του σύνθεση καθώς κυλά μέσα από τεράστια ηφαιστειακά πετρώματα. Πλούσιο σε Μαγνήσιο, Ασβέστιο, Κάλιο και Πυρίτιο διαθέτει αποτοξινωτικές ιδιότητες, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία του αίματος και αφήνει αίσθηση δροσιάς και ανανέωσης.

Γαλακτικό οξύ (Άλφα – Υδροξύ από Γάλα)

Απολεπιστικός, μαλακτικός και ενυδατικός παράγοντας. Ενδείκνυται για ευαίσθητη και ξηρή επιδερμίδα καθώς ρυθμίζει την υδρολιπιδική μεμβράνη του δέρματος και συγκρατεί την υγρασία.

Καστορέλαιο (υδρογονωμένο)

Είναι ένα πρώτης τάξης προϊόν ενυδάτωσης, καθώς, έχει την ιδιότητα να “παγιδεύει” την υγρασία της επιδερμίδας – εμποδίζοντας την αφυδάτωση και την πρόωρη γήρανση της.

Sepitonic ™ M3

Ενεργοποιητής νεότητας με συνδυασμό μεταλλικών στοιχείων (ψευδάργυρου, χαλκού, μαγνησίου) για καθαρό και φρέσκο δέρμα. Μεγιστοποιεί την κυτταρική αναπνοή, επεκτείνοντας τον μεταβολισμό και τον κύκλο ζωής των κυττάρων. Οξυγονώνει το δέρμα κατά +14% μέσα σε 30 λεπτά από την εφαρμογή, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα στην υφή και στη μείωση των βαθιών ρυτίδων.

Κριτικές

Βαθμολογία & κριτική

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμη. Γίνε ο πρώτος που θα αξιολογήσει

Γράψτε μια κριτική

Show only reviews in EL (0)

Σετ 1+1 Λάδι για Βαθύ Μαύρισμα & Ηφαιστειακό Νερό

15.00